RAPORTUL PROCEDURII ACHIZITIE SERVICII ORGANIZARE TABERE SCOLARE PROIECT POCU ..SCOALA CU SUFLET- COPII SANATOSI SI FERICITI"

sigla-proiect

vizualizati

Scoală cu suflet - copii sănătoși și fericiți

Data : 31.01.2022

Solicitare oferta pret activitate promovare proiect - Descarca/Vizualizeaza

Data : 09.02.2022

Rezultatul selectiei -Descarca/Vizualizeaza

Comunicat de presă 15.06.2020 - Descarcă/Vizualizează

Data : 28.08.2021  - Anunț identificare selecție grup țintă

Romanian Secondary Education Project - ROSE

    Colegiul National Pedagogic "Ștefan Odobleja” Drobeta Turnu Severin  este  unul din colegiile beneficiare ale unui grant în cadrul Proiectului pentru Îvățământul Secundar / Romanian Secondary Education Project - ROSE. Subproiectul se numește ”Odobleja S.M.A.R.T. (Odobleja - Școală Motivantă antrenantă pentru Reușita Ta )” , iar implementarea sa de către colegiu se va realiza în perioada septembrie 2018 - septembrie  2022.   

    ROSE este un proiect care își propune să contribuie la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar  și la  creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat. Proiectul, finanțat printr-un împrumut de 200 de milioane de euro acordat de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, este implementat de către Ministerul Educației Naționale în perioada 2015 - 2022. Mai multe detalii sunt disponibile pe siteul proiectului http://proiecte.pmu.ro/web/guest/rose.  

        Documente Proiect ROSE :